Bedankt!

IMG 20200220 095244

Allereerst mensen, bedankt! Bedankt voor alle reacties op mijn vorige stuk! Ik baal er alleen wel van dat er zoveel mensen zijn die het herkennen…

Het is niet zo dat ik niet blij ben, moedeloos soms dan, maar ben me zeker bewust van de gelukkige positie waar ik ook in zit.

Ik woon mooi, heb een goei meens zoals ze dat hier zeggen en ik heb mijn leven redelijk wel op orde, ook op ziektegebied. Sinds ik gestopt ben met roken en mijn leven in eigen hand heb genomen is ook mijn snelle achteruitgang vanuit het begin redelijk tothalt gekomen.

Nu moet ik nog een stukje op orde zien te krijgen die te maken heeft met mijn te snelle overprikkeling en migraine als gevolg, but hey, who am I to not beat that?!

Iedereen die mij een beetje kent weet juist dat mijn harde schijf mijn kracht is ook al laat deze de laatste tijd soms wat te wensen over. Ik verwacht met het komen van de lente en de bijbehorende zonneschijn daar een hoop mist op te lossen. Het nadeel is alleen dat ik niet precies weet waar ik tegen vecht: is het echt mijn lijf of is het mijn niet toe willen geven?  Omdat het antwoord daarop niet heel makkelijk te geven is en omdat ik weet dat er 1 antwoord is dat altijd kan TAART!

Is wel op nu, dat wel.. en happier?!

foodfixesall, waanvanmijndag, yolo

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© DaPowerrr, all rights reserved