Daar zijn we weer!

Daar zijn we weer!

Dit jaar hoorden we pas laat of de vakantie van Jap door kon gaan, werktechnisch dan. Het is altijd een beetje lastig op een fabriek met zoveel mensen nog steeds midden in corona- en vakantietijd. Maar het kon!

5 weken voor aanvang was het zeker. Wij konden vakantie houden naar wat achteraf bleek, tijdens de bouwvak…

Ik ben nog gaan rondkijken naar bed&breakfasts in Nederland met een aangepaste kamer maar de meesten zaten natuurlijk gewoon al vol. Tja, ik ben nu eenmaal niet de enige gehandicapte die er af en toe uit wil.

Sterker nog, ik ben eigenlijk een gehandicapte die het liefst rond haar eigen gedoetje uit gaat. Precies daar in de buurt waar ik zeker weten goed geregeld en goed gegeten vakantie kan houden. Geen gedoe met slechte bedden en een net-niet-goed aangepaste badkamer zodat ik de rest van de dag in een zeiknat kussen moet zitten.

Om die reden hebben we er een aaneenschakeling van gekozen dagtrips van gemaakt. Maar wel dagtrips die niet iedereen zou kiezen en natuurlijk: met de BiGo!

Hoe dat is gevaren hebben jullie allemaal kunnen lezen in mijn poging een soort dagboek bij te houden met waar we allemaal zijn geweest.

Helaas is dat wel weer iets wat me door mijn MS niet in de koude kleren gaat zitten. 3 weken op het heen en weer is eigenlijk heel vermoeiend en daardoor af te raden. Maar door de BiGo toch ook weer zo verschrikkelijk leuk dat ik het iedereen aan kan raden!

Dus ik ben er weer! Redelijk bijgetrokken ook wel.

Vanaf nu ga ik jullie gewoon weer met regelmaat vervelen!

daan handtekening klein

eropuitjes, waanvanmijndag, yolo

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© DaPowerrr, all rights reserved