20200325 154900

Today is a good day!

Gisteren kreeg ik een bericht dat mijn long awaited pakketje onderweg was. Een pakketje dat ik op 29 januari jongstleden besteld had.  Dat had eens niks te maken met corona of PostNL, dat had alles van doen met de productie van hetgeen ín het pakketje zat:

een limited edition wooden box met earbook, dvd’s, lp’s, slipmat, postcards en t-shirt van de live registratie van het concert van Into the Electric Castle van Ayreon… U weet wel, dat project waar ik het al eerder over had. Voor ik het pakketje uberhaupt in handen kreeg, kreeg ik eerst vanmorgen nog een uitpak-instructie in verband met het nogal dicht op het karton liggende object waar je geen krassen op wilt:

 

 

 

Die titel ook he, alsof wij Ayreonauts niet met de grootste zorgvuldigheid en handschoendragend onze doos willen openen…

Nee, het moet gescheurd en gesneden, indien nodig gezaagd alles om die doos maar open te krijgen, want familie Mascot Label Group, jullie hadden de rol plakband per pakket kunnen minderen!

Anyhoe, it’s out!  Mochten jullie mij missen de komende tijd, ik vrees nog steeds in quarantaine maar wel op een uitzonderlijk aangename manier!