Dag 17: de rek is er een beetje uit…

2020 03 31 07.43.55

Hè toch, dit was wel weer even lekker, pauze houden van al het nieuws dat we toch wel binnen krijgen…

Heb ik niks gedaan dan? Is er niets gebeurd? Jawel, maar niet alles is altijd vermeldenswaardig. Een paar dingen natuurlijk wel. Zo ben ik nog steeds relatief gezond. Familie gelukkig ook. De katten doen het goed (iets te goed soms) en we hebben nog steeds voldoende te eten.

En ik verbaas me nog steeds over de vorm van het nieuws over corona. Versta me niet verkeerd aub, ik vind het heel belangrijk dat er voldoende aandacht besteed wordt aan de coronacrisis en hoe je het kunt voorkomen en wat de mogelijke gevolgen kunnen zijn. “ik voel een maar aankomen” MAARRR ik denk ook dat een afwisseling met wat messages of hope het volk goed zou doen.

Toen vorige week zondag maatregelen werden ingesteld om mensen beter in het gareel te kunnen houden drong het tot de menigte door. De hollandse menigte. Die zijn portemonnee zag slinken. Niet als gevolg van een iets te ruime inkoop van alcoholische versnaperingen voor een samenkomst, maar als gevolg van de uitgeschreven boetes en bekeuringen voor het laten doorgaan van die samenkomst…

Het is de wereld op zijn kop wellicht, maar ik ben tegelijkertijd wel blij dat wij nederlanders tenminste 1 van onze gewoontes niet wensen te verloochenen, namelijk die, die te maken heeft met het immer zo klein mogelijk trachten te houden van de afdracht aan den staat. Want, een boete is toch ook gewoon een vorm van belasting!

Ik heb geen boetewaardig gedrag vertoond de afgelopen, niet zichtbare, dagen. Ik heb netjes thuis gezeten, in de tuin gezeten, bij mijn man in de auto gezeten, achter de webcam gezeten, in de zon gezeten en natuurlijk ook op bed gelegen.

Oh en natuurlijk lag Ed  daarbij. We mogen Ed niet vergeten…2020 03 30 20.54.01     Jammer genoeg is er een geringe variatie in poses…

Overigens de winnaar van “zoek de kat” uit mijn vorige blog is bekend! Ellemieke vond Ed in de lagerstroemia!

Helaas niks gewonnen Ellemieke, maar een knuffel van Ed kun je komen halen als straks het bier uit het nieuws is!

#stayhome #staysafe en let een bietje op mekaar!

daan handtekening klein

Goed verscholen Ed! Maar nèt niet goed genoeg……..?

quarantainekat

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© DaPowerrr, all rights reserved