2020 03 21 12.17.33

Terwijl ik zit te kijken naar de extra ingelastte persconferentie van onze MP Mark Rutte, zoek ik de foto’s uit van mijn enerverende vorige week.  Enerverend vraagt u zich terecht af, nou nee, niet echt, maar ik maak weleens wat mee.

Nu is het wel zo dat ik nog een update moet geven over de vijver die we verwijderd hebben en waarvoor we nu een betegeld vierkant terug hebben gekregen. Hier zijn tot op heden nog geen foto’s van. Ach… Dat komt nog wel… Lazy?  Ik noem het niet lazy als je enkele dagen na je catheterwissel voorovergebogen kleine kiezelsteentjes door een zandzeef haalt om het zand eraf te krijgen.

Ik noem mijzelf sowieso niet lazy want dat zou een ander hetzelfde recht geven 😉 En ik heb nog steeds last van die actie. Maar ik moet iets.

Sinds 14 maart heb ik natuurlijk ook al geen fysiotherapie gehad. Dus nu moet ik het zelf doen. Ik hoop dat mijn Wouter akkoord gaat met steentjes uitzeven en zelf mijn deeg kneden voor brood.

Nu is Hugo de Jonge aan de beurt. Hij mag ook zijn zegje doen over de testcapaciteit betreffende corona. Ik zou zo graag weten of ik op een of andere mate een vorm van corona heb gehad en zo een heel klein beetje immuniteit heb opgebouwd in mijn legertje afweer. Het ding is namelijk wel dat ik me zo fantastisch afzonder van de hele wereld exclusief mijn man, ons Rie en mijn douchemutsen, maar ik wil ook niet komende winter zo weinig antistoffen hebben dat ik een jaar na dato alsnog overlijd aan een gemuteerde variant van de huidige, waarvoor er nog te weinig antistoffen in mijn bloed zitten. Snapt u hem?

Een collega MS-ser en vriendin heeft op dit moment corona en op de trappelende olifanten op haar borst na vindt zij dat het alweer de goede kant op gaat.

Pffff, ik moet er niet aan denken. Marja liefie, hang on!

 

Gelukkig werd er direct na de coronapersconferentie van Mark Rutte de reclame voor MSers uitgezonden. It’s a beautiful day van U2 met als boodschap MS is voor iedereen anders. Ja. Dus? Corona ook. Ze zijn allebei voorlopig de wereld niet uit door er reclame voor te maken…

Met excuses voor deze onsamenhangede samenvatting, doch met vriendelijke groet;

Stay safe hè peeps, #stayhome #staysafe #keepbreathing