2020 04 16 06.48.39

Zoals ieder ander levend wezen ontkom ook ik er niet aan: jarig. Hoewel ik dit al voor de  43e keer oefen blijft het voor mij een onwerkelijke exercitie.

Waarom zou ik slechts 1x per jaar vieren dat ik een jaar ouder ben, terwijl ik elke dag ouder word, elk uur, elke minuut en elke seconde. Ik snap dat er een houvast moet zijn. We kunnen nu eenmaal niet iedere seconde van de dag een spuit confetti de lucht inschieten, het “Lang zal ze leven” starten of gefeliciteerd appjes sturen.  Maar:

jarig

Ik zou zeggen: probeer het eens!

(ja dat zei ik hardop)

En weet je wat er nou tóch is gebeurd? Ik heb letterlijk van over de hele wereld appjes ontvangen met de beste wensen en gefeliciteerd. Zóveel berichtjes via Facebook,  Messenger en ook nog wat telefoontjes. Ik heb cadeautjes ontvangen via PostNL, van Jasper en van de katten (2dehands eten). Ik heb in de tuin gezeten, geskypet, gebakjes gegeten (zelf gemaakt) en nóg meer in de zon gezeten.  Nu moet ik erbij vermelden en ik sta erom bekend dat ik op mijn dag des jares op 1x na steeds helder weer heb gehad. Niet altijd even warm maar zeker wel warmer steeds dan de dagen ervoor. En nee, ik ben geen zondagskind, ik ben op zaterdag geboren. Maar goed, je krijgt wat je verdient toch? En ik deel het nog met jullie ook!!!!! ? Dag gullie bedaankt zet da witte war!!!

#staysafe #stayhome

  PS. Pino kan het toch niet laten, even nog een BeLikePino(en Ed):