I do not drink beer…

2020 02 25 10.22.59

Oh oh oh oh oh!

Het zal de #cataweekitwas niet zijn met al deze ellende die over ons heen is gestort/gehoest/gesnoten en geniest!

Nou zou ik hier een betoog kunnen houden over mensen die elkaar iets meer #facts zouden moeten toespelen in plaats van halve waarheden.

Waarom hoor ik al een week 2,5 week over het corona virus en hoeveel besmettingen er iedere dag in welk gegeven land bijkomen, hoeveel mensen er de dood hebben gevonden maar niet het hoeveelste deel van de besmettingen dat is geweest en of hoeveel procent slechts milde klachten heeft gekend. Ja dat kun je wel terugzoeken maar dat doet de gemiddelde nederlander niet. Niet hoort alleen maar meer – meermeerrrrrrr!

Terwijl ik normaliter degene niet ben die je met statistieken moet lastig vallen, mis ik nu toch wel een beeeetje nuance vanuit het aantal getroffenen.

Kort door de bocht genomen, pak em beet een bochtje van zo’n  8 kilometer in een rechte lijn naar boven, woon ik in het door corona getroffen gebied. En dan bedoel ik enkel natuurlijk de veelbesproken ziekte en niet het bier. Brabanders drinken geen bocht van buiten de provincie, we hebben hier alcohol genoeg.

Ook daar is weer een afslag nodig want dat valt dus schijnbaar vies tegen.  

Bij mijn apotheek was er geen alcohol meer voorhanden! Niet dat ik direct wild zou gaan smeren en schoonmaken hoor, ik vind sec handen wassen voldoende, zeker als je in overweging neemt dat je met een handbewogen rolstoel alweer vieze handen hebt voordat je uberhaupt bij je wastafel bent aangekomen!

Maar oke, ik hoest als ik moest in mijn elleboog…

Van deze rechte lijn en omwegen terug naar wat ik eigenlijk wilde vertellen.

Mij ontbreekt enigszins de opgedrongen angst voor het virus. Ik probeer me in te lezen, laat me niet gek maken, probeer te relativeren en zie spreekwoordelijk wel waar het schip strandt, en hopelijk strandt het niet!

Het komt als het komt en het is zoals het is zei mijn vriendinnetje Manja ooit. En dat is ook zo. En zij kan het weten want zij is er niet meer.

Dus mensen, pak aan pik in wacht niet af maar begin!

En tegen Manja zeg ik: misschien tot snel, maar dat hoor je nog wel!

daan handtekening klein

PS ik ga binnenkort echt iets heul leuks doen maar ik ben nog aan het plannen…

PS2 misschien vinden jullie dit filmpje ook wel de moeite waard….. ?

LET op! dit filmpje is van het begin van de covid19 crisis. Het is dus niet langer relevant!

PS3 Met de katten zijn er gelukkig en tevens helaas geen gekke, hilarische dingen gebeurd de afgelopen week. Met het weer wel!

De ene dag scheen de zon heerlijk hard

 

 

 

 

 

en de volgende dag werd ik wakker met dit: 2020 02 26 071748

 

 

 

 

 

 

 

Schiet mij maar lek, maar liever niet! Doei!

daan handtekening klein

cataweekitwas, quarantainekat, waanvanmijndag, yolo

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© DaPowerrr, all rights reserved