2020 05 12 07.23.14

Ken je dat? Dat je altijd vroeg opstaat omdat je dan, heerlijk, nog een heeeeeele dag de tijd hebt om van alles te doen? Dat je vol goede moed aan je lijstje vol moesjes en wishies begint en dan denkt maar hoe?

Want met het schrijven van mijn lijstjes vergeet Ik over het algemeen het liefst dat ik ook nog MS heb en dat ik daar de rustmomenten ook wel echt voor in moet plannen, omdat ik anders , onherroepelijk en losstaand van MS, een migraineaanval krijg waardoor ik weer een dag of drie uit de running ben.

Maar we zijn natuurlijk naast alle andere dingen zoals mijn crowdfunding ook gewoon nog steeds bezig met de -weliswaar kleine- verbouwing van ons huis. We zijn aan de winnende hand maar je weet wel hoe dat gaat.

Afijn, mijn lijstje werd geheel in de lijn van georganiseerde chaos tijdens het afstrepen weer gevuld met nieuwe aandachtspunten omdat er wat zaken niet helemaal 100 procent oké gingen met de verbouwing. De plinten bijvoorbeeld die we al 2x eerder met deze specs bij dit bedrijf bestelden en die een dubbel hard afgelakte 9001 kleur hebben, hadden dit ineens niet. Hmmmm. Dan schrijf ik wel op mijn lijstje dat ik effe contact opneem.

We moesten ook nog naar de gordijnenhandel want ik had weliswaar in volle overtuiging een keuze gemaakt voor roodbruin maar anderhalve week geleden werd ik met hartkloppingen wakker want het zou wel heel donker worden met die kleur… De enige manier om dat op te lossen is om een half uur tijd vrij te maken en Lex vragen of het toch nog anders kan… (dat kon gelukkig!)

Dan hoefde ik nog maar een paar dingen te doen.

Mijn verkeerd bestelde schakelmateriaal omruilen voor het goede schakelmateriaal, Tim Coronel terugmailen en de belasting inboeken want wij hebben onze definitieve aanslag voor 2020 al gehad.

Kattenvoer bestellen, mijn filmpjes van de Bi-Go uploaden naar youtube, printerpapier bijvullen, een envelop zoeken (de helft van mijn leven zit in verband met de verbouwing in dozen) om de brief van Fokus terug te sturen. SmartThings koppelen aan de verlichting, een berichtje sturen aan iemand die maandag voor het eerst 50 werd en dinsdag is het wasdag.

Oh ja, en een afspraak maken voor mijn coronavaccinatie. Die ik dus nog niet heb kunnen maken omdat het erg druk is op de priklocatie in mijn stad en ik daar gewoon zelfstandig naartoe wil kunnen!

Mij wordt vaak gevraagd bij een eerste contact: werk jij nog?

Maar ik zou niet weten wanneer…

Mensen, volgende keer gaan we het over leuke dingen hebben.

Over dat corona toch heeft opgegeven, de staat heeft gekozen om toch maar geen segregatiepaspoort in te stellen (druist tegen het zelfbeschikkingsrecht in naar mijn mening), over dat ik mijn streefbedrag en daarmee de BiGo heb behaald, over dat het huis klaar is én over dat de hele dag alleen maar de zon schijnt, want we moeten toch íets te zeiken overhouden!

En omdat ik nogal spammerig ben deze dagen, vergeet niet mijn complicatieaflevering op youtube te kijken!

daan handtekening klein