In de reprise

kopfoto nieuwsbericht site

Helaas bleek vlak voor het weekend dat de crowdfundactie offline was gegaan en dat deze niet meer terug te halen was.
Ik heb de crowdfundactie terug online gezet want we zijn op dreef maar we zijn er nog niet!

Er zit een kleine verandering in de bijbehorende link maar als je de qr code scant ga je al meteen naar het goede linternetadres van Geef.nl.

#delenislief #stortenisbeter 120
En nog iets anders, die soap hè, dat feuilleton van de hulpmiddelenleverancier, die loopt nog. Gisteren was het een week geleden dat de monteur de spullen besteld heeft bij hun hoofdkantoor en dat de planning mij zou bellen. Nou. Dat is nog niet gebeurd!
En nog nog iets anders: sinds 1 juli kun je via mijn site ook shirts en spulletjes kopen met een print van mij erop.  Niet van mijn gezicht gelukkig maar wel van dingetjes die ik heb bedacht. Kijk gewoon eens rond onder shop (of niet) en vertel gerust wat je ervan vind!
daan handtekening klein

BiGo, MeS, rolstoel, waanvanmijndag, yolo

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© DaPowerrr, all rights reserved