It takes a village..

huiswaarts 16092021

Kennen jullie het Afrikaanse spreekwoord “it takes a village (to raise a child)”?

Nou valt er aan mij natuurlijk niet heel veel meer aan opvoeding te behalen maar het gaat om de kern van het betoog, het there’s no I in team principe.

Ik was natuurlijk in eerste instantie niet eens van plan om een crowdfundactie te starten. Niet dat ik mezelf zo’n BiGo niet gun maar ja, er zijn mensen met honger op de wereld weet je.

Maar hoe meer mensen ik vertelde over mijn ervaringen met de BiGo, hoe meer mensen aangaven dat ik dan maar een inzamelingsactie moest starten zodat ze bij konden dragen.

En boy they did…

Van heinde en verre (ja zelfs buitenland!) kwamen er donaties binnen van mensen die mij die balansrolstoel gunden. Mensen die ik al jaren niet meer had gezien, mensen die iemand kenden die ik ken die ík dus nog nooit heb gezien, mensen die toevallig langs de actie kwamen en gestort hebben en die ik dus niet en de mensen die ik ken dus ook niet ooit nog nooit hebben gezien.

Iedereen heeft mij op meer of mindere mate op die balansrolstoel gekregen, want lieve mensen, vanaf vanavond staat hij naast mijn bed in afwachting van wat komen gaat.. 

Nou, dat is natuurlijk eerst een verzekering regelen, want je wil geen ongecoverde brokken maken en zeker niet als daar andere mensen mee gemoeid zijn. Dus dat heb ik gedaan. Nou ja, ik heb de aanvraag ingediend om hem te verzekeren, de rest en de goedkeuring volgen hopelijk voorspoedig!

Het heeft nog wel wat voeten In de aarde. Omdat niet Iedereen een zeker segway wil verzekeren, terwijl dat feitelijk gewoon net zo ingewikkeld of net zo niet spannend is als een elektrische rot stom rolstoel. (ik laat effe staan wat mijn spraaksoftware er van maakt is soms best grappig en in dit geval heeft ie gewoon gelijk ? !)

Afijn. De zakelijke kant van verzekeren is afgehandeld. Nu bewegen.

Nu moet ik alleen nog vóór de komende vakantie een aantal uitjes plannen want alleen naar de gapen en de scheitjes is een beetje saai op den duur! Als jullie mooie locaties hebben waar het prachtig is, laat het me alsjeblieft weten!

Niet dat die vakantie al gepland staat maar toch, je kunt maar een lijsie hebben om af te werken… (nee geen bucketlist. Bucketlist is voor als je dood gaat en ik heb nog 60 jaar)

Om jullie allemaal afzonderlijk te bedanken gaat vér en is, doordat 20 donateurs anoniem zijn gebleven, welhaast onmogelijk!

Daarom heb ik jullie ALLEMAAL in mijn hart gesloten!!!

Een hart vol van alle donateurs

En denk nou niet, waarom is die groot en ik maar klein en die heeft zeker veel geld gegeven en d’n dieje nie?! Iedereen moest passen. Dus iedereen is op de maat dat hij of zij paste. Anders was er van die vorm geen drol gekomen. Oh dat doe ik volgende keer, oh nee er komt geen volgende keer… 120

Lieve schatten, stuk voor stuk:

Bedankt voor je bijdrage aan mijn grote geluk!

daan handtekening klein bigo

balansrolstoel, BiGo, BiGone, eropuitjes, rolstoel, yolo

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© DaPowerrr, all rights reserved