out of order

20190913 151418

Nee, niet alles is doable met mijn supergeveerde rolstoel.

Alle fraaie ritjes met mijn supergeveerde RSX zijn de vering fataal geworden. Vanuit het niets zat ik gisteren ineens boven op mijn wiel.

Probeer eens te rijden als een rem continu op de rem staat en je zitting zowat op de grond. Niet te doen, ondanks verwoede pogingen de vering weer tot leven te wekken.

Het hielp steeds, om even te transferen naar een andere stoel of bank (of wc maar daar ga je niet voor je lol zitten) want dan schoot de zitting weer als een rubber balleke omhoog. Had ik weer 20 minuten de tijd om me van hin nach her te verplaatsen vooreer de vering het weer opgaf.

Dus vandaag naar TNS revalidatieservice om de vering te repareren.  Ja ja natuurlijk eerst naar Welzorg gebeld want die is nu eenmaal eigenaar maar toen we daar het akkoord hadden gauw naar TNS! Ik moet tenslotte ook nog naar een concert van Ayreon …

Zo gezegd zo gepiept en nu zit ik er klaar voor!WoodWheelchair

 

daan handtekening klein

rolstoel, waanvanmijndag

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© DaPowerrr, all rights reserved